какъв е смисълът от прошка,
когато има за какво да се прости,
счупеното си остава счупено
независимо, че е сърце,
знам, ще кажеш, че съм крайна,
но в този свят на много цветове
поне черното от бяло различавам -
(получувства и полуприятелства,
са всъщност пълни глупости),
не съм ви вярна на порядките,
останах вярна на себе си,
(можете ли да кажете същото?),
знам, че са ми остри тръните
(точа ги с ножовете в гърба си),
затова пък никой не е вързан,
когато стане време за сбогуване,
ще тръгна гордо, със усмивка
и някой ден дано обичам по-добре
© Мадлен Аспарухова Todos los derechos reservados