Какво е да те обичат?
Нежни ласки, усмивки сладки,
детски смях, закачки малки,
биещо от радост сърчице.
Какво е да обичаш?
Милувки плахи, думи сладки,
прегръдки нежни, целувки страстни,
биещо от радост сърчице.
Когато двама се обичат?
Море от страст се появява,
сънят реалност става,
а животът - във дует за двама.
Но ако единият обича?
То той (или тя) ще изпита
силна болка, самота,
ще мълчи и ще скрие обичта.
© Александър Бушев Todos los derechos reservados