2 oct 2015, 20:44

Да подкрепим "Българска пролет" 6 

  Poesía » Civil
334 0 0

Есен вън, а народът за пролет мечтае,

но как да дойде тя - никак не знае.

Кога нормално ще живеем,

а не в мизерия да тлеем?
За първото шанс за нас има,

можем да станем райска градина.

Благоденствието е нашата мечта,

Енчев, дай ни тази красота!
Ти си последната ни надежда,

що към спасение да ни повежда! 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??