Тази нощ ще приспя листопада,
с тиха приказка в шеметен устрем.
Тази нощ нека светят звездите -
в светли мисли за утре.
Тази нощ ще рисувам луната -
голяма и пълна, такава каквато
не би била никога вече.
Тази нощ не заспах.
Пазих твоят сън, пазих твоето утро.
А навън е по-бяло... от късната есен.
Листопадът притихна под
бяло одеало...
© Нели Todos los derechos reservados
Любовна страст и точен мерник,
сатенен плам и... бум! бум!
От твоите стрели и отрова ще отпият
принцове, крале (абе, всичките мъже)!
И тъй ще влязат в Новата година -
простреляни от твоите стрели!
Весели празници, Нелко!