Студено ми е,
а ми се иска да взема
в шепи морето,
с дъх да го стопля.
По плажа
да ровя с боси крака.
Да ме погали с вълни,
да измие от мъка лицето ми,
а аз да се плъзна
по лудостта си -
от обич, тиха сълза.
© Валка Todos los derechos reservados