Отново да се преродя
и да потърся красотата,
и да последвам във света
хармонията на душата…
Да срещна погледа ти мил,
да ме докосне любовта ти!
Как искам ти да си открил
магията – очите ми, познати.
Единствен ти да си за мен
и всичко да е по-различно!
Да ме обичаш всеки ден,
да липсва всичко прозаично!
Да бъде нежна вечерта
и тишината романтична!
Да те открия във нощта –
във всяка дума поетична!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados