ДА СЕ ПРОБУДИШ
Да се пробудиш в ранна ранина,
когато птиците са в сън - унесен.
Да полетиш към Слънцето със зов,
жадувайки за пролет и... утринна любов.
Да се пробудиш в люляков цъфтеж
със аромат, ухаещ на горска теменуга.
Когато в океан от морски раковини
сърцето потопил си - в женска гръд.
Да се пробудиш в ранната зора,
когато звездите са заспали - уморено,
когато Господ ти дарил крила - неземни
и сърце, обичащо Земята - родна и небето.
Да се пробудиш... със сърце от извори!
© Крисимира Найденова Todos los derechos reservados
И аз искам всеки ден да се будя така! Красиво е,свежо, невинно, ароматно...
Поздрави!