Усещаш ли, усещаш ли живеца,
когато пиеш изворна вода?
Как всичко в теб добива смисъл
и в мрак се ражда светлина.
Земята губи свойта сила
и вече няма власт над теб.
Душата се е вдъхновила,
лети изпълнена с копнеж.
Веднъж страха си победила,
завинаги е във летеж!
© любимка Todos los derechos reservados