Под сенките
на сънища желани
разпуснали са мислите коси
и с палавите чувства си играят
и крият се,
докато Тъгата жми...
Но съмва
и тя бързо ги заплюва
в кората на реалността...
Животе,
трябва да се скрием хубаво,
докато жми смъртта...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados