Да чакаш ти, и нейде да си чакан.
Това е смисълът да бъдеш жив!
Животът винаги ще те прецака,
но важното е ти да си щастлив!
За миг, за два! Или за ден? Това е!
А после? После всичко е съдба.
И щом приключи само Дявол знае
къде ще дойде краят и смъртта!
Тя е неизменно с нас, в душите
и живее в нашите сърца!
Всеки ден брои и смята дните.
Чака своя час за вечността!
После? После пътят е далечен.
Само тежък мрак и тишина!
Раждаш се, но вече си обречен!
Скитница е твоята душа!
Тя ще броди някъде в безкрая,
ще се скита тъжна и сама
и ще е свободна най-накрая!
Не е важно нищо след това!
17.09.2021 г.
© Георги Иванов Todos los derechos reservados
но важното е ти да си щастлив!"
Много вярно. Съгласна съм с теб. Нека бъдем щастливи, макари прецакани от живота.