Иска ми се вече, да сме тъй далече
от грижи без крайни
и мисли отчайни
Иска ми се вече да сме пак безгрижни
като птички леко
в небе да си литнем
На клонка да кацнем
и там да се сгушим
Ти на моето рамо главица да сложиш
аз пък тебе мило нежно да прегърна
и да ти прошепна:
Гълъбицо моя с очи ненагледна
клише е туй зная
аз дето ще кажа
но знай че сърдечно го казвам на тебе
Обичам те слънце
и много съм тъжен
кат гледам очите аз твои сълзливи
да плачат тъй много
Искам аз да мога вълшебство да зная да
махна с ръцете
и мигом очите ти в усмивка да грейнат
беше събота седми септември 2019
с обич твой Николай
© Николай Колев Todos los derechos reservados