искам
да сънуваме заедно
ще съм лунна
безмълвно ласкава в съня ти
или пък слънчева
с усмивки топлeща те
искаш ли да сънуваме
ето
очи затварям
и съм с теб
галя меки къдрици
високо чело докосвам
вежди
и ресници
устни
и брадичка
очакваща
под нея да се сгуша
или може би
без да спирам
да продължа да те рисувам
и да сънувам
а ти какво сънуваш
хайде заедно
искаш ли
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados