( На алпинистите)
Този връх е висок, най -висок.
Ти реши да ти бъде Голгота,
та да види отгоре и Бог
как минаваш със щурм през живота.
Всяка стъпка ти дава кураж,
всяко вдишване – капка надежда...
Аз те гледам с почуда и страх
и за почит главата си свеждам.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados
Много обич в дните ви!