Да те мечтая аз
и всеки миг, и час,
това е моя страст...
обичана жена.
Щом чуя твоя глас,
от лявата страна -
сърцето ми в захлас
тупти със светлина.
И нямат тука власт -
и ветрове, и мраз
да спрат така завчас
живот и топлина.
Да те мечтая аз
и всеки миг, и час,
това е моя страст...
обичана жена.
Блести като елмаз
по тебе ведрина.
Прекрасна си!!! Тогаз
светът е добрина.
Разцъфва розов храст
от твоя взор- екзтаз
и зрее плод и клас
с усмивката една.
Да те мечтая аз
и всеки миг, и час,
това е моя страст...
обичана жена.
Ти Слънце си, романс
най- светъл през деня
и втория ми шанс
със нощната луна.
Ах, чарът дълговлас
опива ме, в прехлас
душата е фантаст
в пречудна тишина.
Да те мечтая аз
и всеки миг, и час,
това е моя страст...
обичана жена.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados