Пропаднах в пропастта бездънна,
разпаднах се на хиляди сълзи,
изплакани в поредна нощ безсънна...
Разранената душа пълзи
и прорязват се в плътта ù
милиони мънички стъкла...
А пък тя, наивната, мечтае
да те обича все така.
© Или Дадарова Todos los derechos reservados