26 mar 2007, 9:02

Да те обичам, без да те докосна... 

  Poesía
989 0 11

§    §     §

 

 

Да те обичам, без да те докосна –

какво по-страшно наказание!...

Понесъл възрастта си високосна,

поне в съня ти искам да остана...

А там бушува чувството за вечност -

на младостта с най-нежните акорди:

води планински, вляни в русло речно -

родени не в капчук, а в бури горди!...

Да те обичам, без да те отричам –

красива, непристъпно всеотдайна...

И да запазвам пак благоприличие,

в което с мъка давя свойта тайна...

 
Ванилин Гавраилов

© Ванилин Гавраилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??