Дори и да мълча, не си мисли,
че някъде без теб, без цел, се рея.
Пространството въобще не ни дели.
За тебе непрестанно ще копнея.
Да те оставя и за миг, не смея.
Не може любовта да е лъжа.
Мечтите ти към мен летят... Живея...
Душата ми докосваш ти с душа.
Ако си тръгна, страшно ще сгреша
и болка ще е моето изгнание.
Не бива никога да се лиша
от истинско вълшебно обаяние.
Пречистата си остани, която
със искреност дарява ме богато.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados
Ако си тръгна, страшно ще сгреша
и болка ще е моето изгнание.
Не бива никога да се лиша
от истинско вълшебно обаяние." !