Да те усмихна
С пресъхнала уста от ветровете
и обувки кални
( много бяха дъждовете )
вървя до теб, мълча и мисля
какво е да си в есен,
вместо в пролет чиста.
Мъгла широколистна капе
в паднало гнездо без броня...
Вървя до теб, мълча и мисля
анекдот да ти разкажа.
Как неволно уж
да те погаля,
да те преразкажа
и да те усмихна...
© El Sense Todos los derechos reservados
Поздравления!