2 sept 2007, 12:46

Да ухажваш Смъртта... 

  Poesía
643 0 5
 Да ухажваш Ангели
 май е призвание.
 Да ухажваш Дяволи
 май е признание.
 Но да ухажваш Смъртта...
 за нея - трябва талант.
 
 01.09.2007   15:37

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??