31.12.2019
Да вдигнем тост, приятели!
Тече последна страница на календара
и скоро мястото му ще сменим със нов!
Прието е тогава всеки да си пожелава
здраве, щастие,пари, късмет, любов!
И нека, като седнали сме на софрата
с най- близките или приятели - на куп
да вдигнем тост и за другите, от сайта-
познати, анонимни, наблизо или на път!
За здраве- това всеки си го пожелава!
За, който няма ги- пари във изобилие!
Щастие- със пълни шепи да му се добави,
Късмет, любов, постигнати и без усилие!
И нека щом настъпи дванайсетия час
да вдигне всеки тост и да изрече:
Пия за теб, приятелю, за всички нас!
Да е река приятелството ни- все да тече...
Да сме с муза благодатна и перо активно!
Да печелим призове и наши и международни!
В живота си да вършим всичко позитивно,
дарявайки от сърцето обич ползотворна!
Аз вдигам първа:за Роби, Влади,Юри, Хари,
за две Румяни, няколко Марии и Тани,
за Гавраил, Мариана, Стойчо, Веси,Пепи,
за Блу, Светулка, Надя, Краси, Илиана,
за Силвия и две Латинки, Меги, Данаил,
за Елка, Цветето, Деница, Лидия и Марко,
за Георги- няколко, за Ангелчето, Розали,
/ако изпусна някой, знам, че ще е жалко../
Станислава, Искра, Ники, Васко, Валя,
Нищо,че е накрая, Майстора е начело...
Деница,Светла, Васка, Иван и двете Маи!
И не забравяйте по тост и половина- смело
изпийте и за мене, Иржи! И ще съм ви благодарна!....
© Ирина Филипова Todos los derechos reservados
Уж златото ти е блестящо и отдалеч се вижда,
но, явно толкова ме е заслепило,
че в купищата коментари не предвиждах
да те поздравя със отговор,приятелко любима!
Извинявай! Бъди здрава и неповторима!!