Готова съм завинаги да те изтрия.
Очите, като на хищни зверове,
с една сълза презрението си да скрият,
една усмивка да довърша любовта ти,
с кървави следи да те примамя
в капана, в който пръв ме хвана
Готови сме да се убиваме!
Нали!?
До смърт или до кръв.
Да победим!
Една любов, ограбила ни двама.
Може би е по-добре да замълчим!
Мълчанието смърт е по-голяма.
© Радка Иванова Todos los derechos reservados