20 ago 2009, 23:33

Да запаля 

  Poesía » Otra
625 0 7



слънцето

в морето жарта си гаси

вълните с вятъра тихо говорят

в здрача

двойка лебеди следват

своите мечти

 

позволи ми

звездите в небето ти

да запаля

 

 

 


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??