22 jul 2007, 0:17

Да, зная. 

  Poesía
606 0 3
Да, зная, светът е коварен,
но надеждата, казват, последна умира.
И ние тайно се надяваме,
че някой ден и нас ще ни разбират.

Зная, че малко останаха истински хора,
светът ни принуди да бъде така
и вече не знаем в кого да намерим опора
и вече не знаем с кого да споделиме страха.

Дали към Бога молба да отправим,
или да се молим на себе си вътрешно.
Дали да вярваме, че това ще се оправи,
или може би всичко вече е свършено.

© Севдалина Янкулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??