Не искаш да си сам, нали...
Защо?
Питаш ли се
защо не можеш да останеш
насаме
със себе си
поне за 10 минути... (някои не издържат и една)
Имам предвид
наистина сам
без компютър
без телевизор
без телефон
просто сам
с твоите мисли...
може би
причината, поради която не искаш да си сам със себе си
е причината,
поради която и другите не искат да са сами с теб
а именно
че всички
включително и ти
се чувстват самотни
докато
са с ТЕБ...
© Еди Кой си Todos los derechos reservados