23 mar 2008, 9:20

Дай! 

  Poesía
620 1 12
Дай да си поговорим Нормално
Въпреки че сме Женени

Нека изключим такива Теми
като Деца Пазаруване Сметки

Ти не беше ли Тази
с Вълшебните погледи

Аз дали съм все още
Копие на Идалгото

Да отскочим до Синеморец
на връщане през Пампорово

Този път Обещавам
да не нося Китарата

Дето все те къса от мен
и ме дава на Другите

Ще си общуваме
само с Въздишки

Как искам сутрин
Петел да ни буди

Как искаш сутрин
Водораслови изпарения

Нокът по кожата
Целувка по миглите

Език по ушенцето
Щипнати бузки

---

Бебето Плаче
Стига Романтика

© Красимир Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??