9 may 2017, 23:40

Дай ми душата си 

  Poesía » De amor
326 4 5

Дай ми душата си, приятелче, сега

такава – приказно-вълшебна

не искам друго, само нея да погледна

кристално чиста, като утринна роса.

 

Дай ми душата си, в сърцето да я нося,

за да ме топли във студените ми дни,

не искам друго, само нея ще изпрося,

за да те имам в мен, макар че ще боли.

 

 

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??