Дай ми устни за целувка
и ръце за благослов,
дай ми шепот, нежни думи,
чиста искрена любов.
Дай ми изгрев, много слънце,
дай ми топъл летен дъжд,
дай надежда - малко зрънце,
аз съм твоят чакан мъж.
Дай ми радост, дай ми вяра,
аз за тебе ще творя,
в стиховете ще изгарям
и ще правя чудеса.
Във краката ти ще падна,
дар прекрасен ще даря,
теб, която всичко даваш,
се покланям пред света.
© Христо Костов Todos los derechos reservados