8 jun 2013, 18:25  

Далавера на Цеко Минев 

  Poesía » De humor, Civil
479 0 0

Цеко Минев се налапа добре,

никак не желае той да спре.

Келепир има тук, има сухо,

в разграден двор има разруха!

"Глобъл комюникейшън нет"

от него просто бе превзет!

Десет пъти по-евтино си купи

човекът компанията скъпа!

Най-лесно се хваща рибата

в сивия бизнес, в мътна вода,

за права се представя кривата,

тъй си караме през "прехода"...

 

 

 

http://offnews.bg/index.php/204118/izvanredno-hora-na-tseko-minev-prevzemat-firma-na-abordazh

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??