9 may 2007, 22:37

Далеч 

  Poesía
496 0 2
 

Погледът  изтъркал е пътеката

oт взиране дали ще се завърне.

Утре пак е като вчера - леко

повлича се нощта да те прегърне.

Водопадно времето минава,

от всяка капка бръчица направило

и спомените  все каскадно

дават сили, че не си забравена.

Не е далече, на една планета сте,

но лава от проблеми ви дели -

разтопила километрите,

неоставила следи...

Сложна ли е майчината обич,

че такова неразбиране създава.

Простичко е чувството прекрасно,

с което нов живот се появява.

Малко трябва, за да оздравее

мъката  при майчина раздяла.

Загриженост, която да успее

несгоди и тревоги да преодолява.

© Ниела Вон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??