Гледам те сега...
виждам - искаш нея.
Усещам любовта...
но не за мен е тя, а за нея.
Плаче ми сърцето,
страда от това.
Копнее за момчето,
убило тази хубава мечта.
Искам те - толкова е просто.
Копнея за теб - но не е толкова лесно.
Отминаваш ти сега
без да кажеш нещо.
Без теб животът ми е лъжа,
в която няма нищо.
Всички мислят: "Силна е сега" ,
но никой не вижда в душата ми дъжда.
Приятели, къде сте?
нуждая се от вас сега.
Вие къде бяхте,
унижена докато плачех във нощта?
Изгаря ме силно любовта
и ден след ден се увеличава.
И бленувам все за таз мечта,
която бавно от мен се отдалечава.
И не мога да те забравя,
в мене ти остави рана.
А те искам...
и те обичам...
А не мога да те имам... :(
© Стела Todos los derechos reservados