16 oct 2010, 22:09

Далече 

  Poesía » De amor
629 0 0

Лягам в нощта...

Господи, чуй моята молба...

Изгубих своя път.

Не ми остана нищо...

Настана пълна тъмнина...

Скри тя моята светлина...

Силата не мога да си върна.

Към кого да се обърна?

Поглеждам към теб.

Изгубих своята сила.

Но ти си моята опора.

Поглеждам в теб.

Когато няма нито звук,

чувам твоята песен в главата си.

© Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??