20 feb 2024, 6:00

Далечен Декември 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
206 0 0

Всеки път видя ли те 

е като за първи. 

Прегръщам те, сякаш е Декември,

а студът заплита се в ръцете ми. 

 

Защо остави го? Предател. 

Слънцето намери го. 

 

Защо целуна ме? Не зная, 

но зимата не идва вече. 

© Мария Асъмова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??