7 may 2016, 21:26

Далечен спомен за теб 

  Poesía » De amor
433 0 1

В живота ти си ми утеха -

ангел в сини небеса,

че в теб видях човека,

що ми носи радостта.

 

Но... как ми липсваш само,

нямам вече твоето рамо -

да ме спаси от самота,

че без теб има само празнота.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??