Далечна любов
Нещо сякаш в тебе е спряло,
всичко живо е замряло.
Тихо цветето до теб тъжи,
часовникът тежко минутите брои.
Сърцето ти се свива учестено,
въздухът не ти достига,
мислите се движат уморено,
лампата едва-едва примига.
Стените плачат с тебе
ах,ти,влюбено човече!
А любовта е вече отлетяла,
в миналото тя е заживяла.
Празно място имаш в душата,
нещасни погледи хвърляш в далечината.
Забрави таз любов вече,
че тя е прекалено далече.
Той сигурно те е забравил,
чувстваш,че го е направил.
Последната сълза бързо преглътни
и, моля те,живота си без него продължи.
© Грейс Todos los derechos reservados