Дали
ще те срещна
отново
там, някъде...
в някой друг
живот...
Дали ще те
позная,
дали
ще ме
обичаш,
дали ще те
почувствам,
любов моя,
или ще
продължа
да живея
с неясното
чувство
за твоята
липса, точно
когато ти си
близо до мен?
© Лора Todos los derechos reservados