18 jul 2011, 14:26

Дали...? 

  Poesía » De amor
1191 0 9

                      Дали...?

 

Дали ще мога аз отново да мечтая,

дали ще мога да докосна твоята душа?

Устните ти нежни да усетя,

като пеперуда, пърхаща с крила.

 

Дали ще вдигна поглед от земята

и ще те гледам с оня плам изпепелен?

Дали в небето ще блести звездата,

същата, която ни събра в съдбовен ден.

 

Дали ще мога с пръсти да рисувам

по стъкленото ти лице с бои любовни?

Ще успея ли, ще прогледна ли (Aх, как бленувам!)

Нима забрави? - заслепен бях от очите ти виновни.

 

Дали ще тичам в полето от усмивки,

дали цветята ще разцъфват все за мен?

Дали ще дойде ден, по-бял от вчера?

Дали, дали, не аз - кажи ми ти!

 

© Татяна Вълканова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??