Дали...
Дали годините ни правят по-добри,
по-мъдри, по-смирени, по-послушни?
Дали с годините по-малко ни боли,
когато пак вратата се затръшне...
Дали животът планове крои
за нещо по-добро да ни се случи?
Дали зад всяка болка не стои
по лъч надежда, който да получим...
Дали, когато пак се доверя
отново ще получа за отплата
онази, безразлична пустота
и болка във сърцето и душата?
Дали заслужих своята съдба
щом толкоз безрезервно се раздавах?
На хората прощавайки греха
аз болката в душата си заравях...
© Марияна В Todos los derechos reservados