2 dic 2007, 9:12

Дали е хайку? 

  Poesía
524 0 15

С извратена наслада на мъка се радвам.

Опустошена душа и обезформена плът.

На мрачното утро - подчертано хладен привет.

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??