Дали нарича те "любима"?
Ако някой друг сега те има,
питам се в този час
дали нарича те "любима",
тъй както ти нашепвах аз?
Цял живот за тебе, скъпа,
с нежност ще си спомням аз,
сълзи ще бърша с твоята кърпа,
не ще забравя твоя глас.
Ще помня вечно твоето малко,
по детски весело лице,
и допира на твоите топли,
и нежни момини ръце.
Защо приключи нашата връзка
в трудния за мен момент?
На друг си ти сега любима,
а аз на докторите пациент.
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados