22 may 2018, 9:39

Дали по-мъдри 

  Poesía
298 1 1

като два остри камъка се срещаме

а върху нас

реката вечност твърде кратко

изглаждала е ръбовете ни

от други срещи

сега отново сме нащърбени

а се стремим да сме в началото

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??