Мъже с функциите на жени,
с гримовете им и всички друго,
паради правят, а до тях върви
жена със друга за съпруга...
И половете нямат брой –
И тука роля не играе атрибутът!...
Тя е то, или пък той,
той пък... може да е твар нечута...
Всичко е тотална бъркотия,
или пък хаотичен ред...
Нов морал, нечута простотия?
(Като сюжет на дявол... но поет...)
Всъщност, ето, що да не съм прав?
Що рогатият пък да не е такъв?
Е, творец ще е с особен нрав
стиховете пишещ с кръв...
Но пък кой съм аз да съдя?
Ако се разчуе, в интернет,
и в реала аз на кръст ще бъда
разпънат от защитници на дявола поет...
Изборът му, те ще кажат, че
не уважавам, тъпча му правата –
Я да мълча, като добро момче,
или да вляза в облеклото на жената...
Последното направя ли, ще съм във тон
с последните тенденции на мъжка мода...
Финалът удрям и завършвам със поклон,
но задник лъснах, че къса роклята е, хóра...
_____
22.08.2021.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados