Щастливците ли?
Остави ги да живеят
и да се заблуждават, че са щастливи!
Нима щастлив е този,
който над чуждата болка
е способен да се надсмее?
Нима щастлив е този,
на който любовта му е непонятна
и мисли си, че е обичал,
а всъщност е обичал само себе си?
И не е ли това един нещастник,
който мисли си, че е щастливец?
Щастливците ли?
А, дали щастливци са наистина?
© МД Todos los derechos reservados