Ако си паднал
на Дъното на Себе си
от удара на Истината
и никой, освен Лъжата,
ръка не ти подава...
Дали ще се изправиш?
Ако разсипеш Вярата,
докато бързаш към Себе си
и топлия заслон
на своите Мечти...
Дали ключето ù
ще си запазил ти?
Ако откриеш Пътя,
но не можеш
или не искаш да останеш
и всяко малко камъче-съмнение
много боли...
Дали ще се познаеш?
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados