Дали си този?
Парченцата на моето сърце
се пръснаха във хиляди посоки.
Дали си този, който ще ги събере
и излекува белезите му дълбоки?
Душата ми разкъсана седи
и чака раните ù някой да зашие.
Дали си този, който ще я приюти
и болката от нея ще изтрие?
Дали отново ще настъпи пролет,
в сърцето ще поникнат ли цветя?
Дали очите тъжни пак ще проговорят,
ще грейнат ли отново в тях слънца?
© Антония Todos los derechos reservados
ще грейнат ли отново в тях слънца?
Всеки намира своя отговор, рано или късно!