Появи се той внезапно,
като мълния на небосвода,
появи се и замина
с нашата приятелка любима.
Защо му вярваш толкоз сляпо ти,
той превърна всичките мечти в сълзи
и не му стига, че цяла те владее,
ами и още иска да живее.
Той от любовта ти те раздели,
а ти дори не се запита „дали?”.
Дали си заслужава,
или всичко е една измама.
Приятел бе мой също,
но е приятел, докато не стане предател.
С чувствата ми да си играе
и въпреки всичко да нехае.
Приятелко любима,
поспри се ти за миг.
Запитай се дали си струва
любовта ти да изчезне като вик.
© Дамяна Todos los derechos reservados