Дамата на моето сърце
Една любов жадувана и недостъпна,
една любов отвътре ме гори.
За мен богинята си днес,
с красиви, бляскави очи.
Ти идваш в сънища и мисли, понесена от вихър, полъх на цветя.
Тръгваш с залеза на слънце,
за да се завърнеш утре сутринта.
Далече си сега от мене,
но аз те чувствам в моето сърце.
Ти раждаш се в цвят от рози,
но не ще загинеш с тях.
© Ваня Белинска Todos los derechos reservados