Obra no adecuada para menores de 18 años
Стегни се, моме, стегни се, моме,
нема пари, моме, нема за кондоми.
Нема за такси, нема за каляска,
ша та либа, моме, даже и без маска.
По устата, моме, нема ма целуваш,
сещай се, моме, дека ще палуваш,
сещай се, моме, туй е лек намек,
и не са плаши, нема да е мек...
/Припев /
Стегни се, моме, стегни се, казвам.
Почвам да те либа, нема да приказвам.
Не ти требат дрехи, нито пък корона -
Айде, бърже моме, казвай се на трона,
качвай се на трона...
А дето претендират, че били принцеси,
принц с корона иде, ама не е секси.
Ела ми ти, моме, при мене за малко,
за да скиваш, моме, по к'во мязам на Марко.
По к' во мязам на Марко, селското магаре,
видиш ли го, моме, ша забравиш царя,
ша забравиш, моме, принца с коня бял,
и секи друг, моме, вирус недоспал...
/Припев /
Стегни си, моме, стегни си дворо,
че ти иде, моме, на гости Жоро,
че дойда ли ти ази, и през порти влеза,
даже куронования сам ша излезе...
Ем ща либа, моме, ем ша та ликувам,
и безплатно, моме, че нищо не струвам...
А щом си тръгнеш, моме, весела и здрава,
блага дума думай, моме, Жоро ка спасява...
/Припев/
15.03.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря ти с усмивка на твоята такава 😊🌹😊