Той каза: "Аз не съм такъв"
И тя отвърна му усмихнато:
"Сър Елтън Джон не е такъв,
а всички други сте по шибката."
Тя каза му: "Не съм такава"
и той повярва на мига,
каквото ще, това да става -
"най-важно е да... полетя."
Ни той такъв, ни тя такава,
а пък получи се такова,
през юни всички полудяват
и даже Господ е доволен.
© Константин Коев Todos los derechos reservados
Весело!