Нещо в очите ти ме кара да се загубя.
Да се загубя в твоите ръце.
Има нещо в гласа ти.
Което кара сърцето ми да бие по-силно.
Надявам се това чувство
ще остане до края на живота ми.
Ако знаеш колко много значи този момент за мен.
И колко дълго чаках твоето докосване.
И да знаеш колко щастлив ме правиш.
Никога не съм мислил, че ще обичам някого,
някоя толкова много.
Чувствам се като у дома.
Когато съм с теб, подухва нов вятър,
който не съм познавал досега.
Дишам по-дълбоко от когато и да било.
Моля те, бъди реална, любов моя.
© Някой Todos los derechos reservados