Лихвите от депозити - с данък 10 процента.
Туй роди главата на финансиста ни фалшимента.
Българи, да ви е честито новото облагане!
Туй е върху бедните налягане.
"Мъдра" идея на министър "блестящ".
Е, сега събуди ли се, българино спящ?
Вече посягат и на твоето спестяване.
Всеки да мисли за своето спасяване!
© Георги Todos los derechos reservados